Digitális múzeum gyerekeknek

VIRTUÁLIS SÉTA

A Bajor Gizi Színészmúzeum állandó és időszaki kiállításai nem csak a felnőttek számára nyújtanak kellemes perceket és szolgálnak hasznos információkkal. Folyamatosan bővülő kínálatunkban online sétákkal bizonyítjuk, hogy számotokra is érdekes lehet a sok műtárgy között barangolni, játékos feladatok révén új ismeretekhez jutni. Tartsatok velünk!

Bővebben

KÉZMŰVES KUCKÓ

Ha már kimerültetek a tanulástól vagy egyszerűen vágyódtok egy kis pihentető elfoglaltságra, kukkantsatok be színházi műhelyünkbe és készítsétek el valamelyik kedvetekre való tárgyat. A sikerélmény garantált!

Bővebben

JÁTÉKOK

Közös családi időtöltéshez ajánljuk az alábbi fejtörőket. Érdekel a színház világa? Szereted a rejtvényeket? Szívesen töröd a fejed, hogy megoldj egy-egy feladatot? Ha igen, itt a helyed! Játssz velünk! Hívd ide nagyszüleidet, emlékeik fölidézése hozzásegít a jó megoldásokhoz!

 

Kedves Látogatóink!

A 353/2022. (IX.19.) kormányrendelet múzeumokra is vonatkozó előírásainak megfelelően, a költségeink racionalizálása miatt 2022. december 5. és 2023. február 28. között a BAJOR GIZI SZÍNÉSZMÚZEUM nem látogatható.

Nyitás: 2023. március 1.

Múzeumunk zárvatartása alatt programjaink egy része más helyszínen kerül megrendezésre.
Kérjük, figyeljék honlapunkat és facebook-oldalunkat!

Rendben