GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Ki regisztrálhat?

Elsősorban olyan vidéki intézmények, klubok, civil szervezetek, kulturális intézmények, önkormányzati tagintézmények
(iskolák, óvodák, könyvtárak, idősotthonok), múzeumok regisztrációját várjuk, akik kulturális műsorpalettájukba szívesen beépítenének a program által támogatott produkciókat. Ez által a produkciók az ország számos szegletébe eljutnak és széles publikum előtt kerülnek bemutatásra. A cél az, hogy ezeket az eseményeket díjtalanul lehessen látogatni.

 

 

Mi a regisztráció menete?

A regisztráció a regisztrációs oldalon keresztül indul az adatlap kitöltésével és a hozzájáruló nyilatkozatok elfogadásával.
A regisztrációt követően egy levelet küldünk az Ön által megadott e-mail címre, amellyel hozzáfér a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében elérhető előadóművészek adatbázisához. Az elérhető előadók listája a pályázatok feldolgozásával folyamatosan frissül.

 

 

Milyen határidővel kell a pályázónak, előadóművésznek teljesítenie a vállalásokat, produkciókat?

Teljesítés tekintetében a pályázói szerződésben meghatározott időpont az irányadó, ezért kérjük a határidőről az előadóművésszel egyeztessenek. A teljesítési időszak az EMMI iránymutatása alapján a veszélyhelyzet feloldását követő 90 nap, de legkésőbb november 30.

 

 

Hogyan tudok kapcsolatba lépni a produkcióval, előadóművésszel?

Az adatbázis alapján a befogadó intézmény önállóan veszi fel a kapcsolatot a produkcióval, előadóművésszel.

 

 

Hogyan tudom lefoglalni a produkciót?

Az előadóművésszel történő egyéni egyeztetés útján. A foglalásról a befogadóintézmény visszajelezést küld az OSZMI-nak, így a
produkció a továbbiakban nem foglalható.

 

 

Honnan fogom tudni, hogy melyik produkció elérhető?

A lefoglalt produkciót az adattáblában megkülönböztető színnel jelöljük. Amennyiben bizonytalan a produkció lefoglalhatósága tekintetében, kérjük vegye fel a kapcsolatot az előadóművésszel, produkcióval.

 

 

 

Kinek a feladata a teljesítésigazolás kiállítása?

A teljesítésigatolást a befogadó intézmény állítja ki, az OSZMI weboldalán elérhető sablon alapján, amely a
"letölthető dokumentumok" menüpont alatt érhető el.

 

 

Milyen módon történik a produkciók teljesítésének igazolása?

A teljesítést a befogadó intézmény igazolja, a teljesítésigazolás kiállításával és foto/ video dokumentáció elektronikus úton történő megküldésével az OSZMI részére.

 

 

Mi történik akkor, ha a kapcsolatfelvétel sikeres, hogyan tudom lefoglalni a produkciót?

Amennyiben a kapcsolatfelvétel sikeres és az előadóművészt sikerült lefoglalniuk, kérjük, ezt minél előbb jelezzék az OSZMI részére, hogy adatbázisunkban frissíteni tudjuk.

 

 

Befogadó intézményként milyen kommunikációs kötelezettségek merülnek fel?

A program meghívójában, illetve programfüzetében (ha van) kérjük, tüntessék fel a program logóját, amelyet a honlapunkon letölthető formában megtalálnak, továbbá szövegesen kiemelni, hogy az előadás a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósul meg.

 

 

Egy helyszínre több programot is foglalhatok?

Igen, egy helyszín több produkciót is meghívhat, erre vonatkozóan korlátozás nincs.

 

 

Milyen formátumban és milyen címre küldjem a teljesítésigazolást és az ahhoz kapcsolódó fotó dokumentációt?

Az előadásról készült fényképeket és a teljesítési igazolást kérjük PDF formátumban, 3 munkanapon belül küldjék el nekünk az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.