SZÜLINAPI ZSÚR

A Bajor Gizi Színészmúzeumot – a művésznő egykori otthonát – építészeti sajátosságai, parkja és sajátos atmoszférája teszi ideális rendezvényhelyszínné. A neobarokk villa földszintjén található konferenciaterem, a csodálatos kert egyedi hangulatú helyszíne lehet egy születésnapi zsúrnak. Az alagsorban található büfében pedig lehetőség nyílik a születésnap előkészítésére.

Múzeumpedagógusaink játékos programokkal teszik emlékezetessé a zsúrokat. A foglalkozásokat egyéni elképzeléseik szerint alakítjuk: kérhető kézműves foglalkozás, tematikus drámajáték illetve jelmezes beöltözés is. A programok között lehetőség nyílik az ünnepelt megköszöntésére, a megrendelő által hozott születésnapi torta felvágására, az otthon sütött pogácsa elfogyasztására is. A zsúr időtartama a múzeumpedagógiai foglakozással együtt 3 óra.

 

 
 
A bérléssel kapcsolatos feltételekről és további részletekről szívesen tájékoztatjuk a Bajor Gizi Színészmúzeum nyitvatartási idejében (szerdától vasárnapig 14.00 - 18.00-ig) a következő telefonszámon: 06-1-225-3161,

nyitvatartási időn kívül a következő telefonszámon: Gerecs Katalin: 06-30-144-3368

valamint a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 
ÁRAK:
 
Születésnapi zsúr*  ára (3 órára) - bruttó 1500 Ft/ gyerek
Múzeumpedagógus 3 órára - 20.000 Ft + áfa